top of page

Sommerens Pop Up

I juli åbnede Restaurant Tabu en pop up restaurant hos os, som blev taget fantastisk godt imod.Det var 6 aftener med glade gæster, velkomponerede retter & god stemning. â€‹

Restaurant Kallehavegaard

Det er dermed også en stor glæde for os at kunne offentliggøre, at de dygtige mennesker bag Restaurant Tabu, herunder Michael Miv Pedersen & hans team, fremover vil drive badehotellets restaurant. Det vil være i klassisk badehotelstil med frokost, kaffe & kage, samt middag om aftenen, hvor alle bydes til bordet på samme tid.

​

​I september & oktober vil der være åbent fredage & lørdage.
Se menuerne nedenfor.


Resten af året, 2024, vil der være åbent til særlige arrangementer, som meldes ud løbende her på siden, på sociale medier mv. 

​​

Vi glæder os til at se jer!

September 2024

Oktober 2024

Frokost

Serveres kl. 12:30

2 slags brød & kærnet smør

Høstsild med små æg, syltede løg & dildmayonnaise

Varmrøget fisk fra rygeovnen
Håndpillede rejer rørt med mayonnaise
& krydderurter
Hønsefrikassé med efterårssvampe
Gl. dags æblekage med gårdfløde & knas


Pr. person. 225,-

Frokost

Serveres kl. 12:30

2 slags brød & kærnet smør

​Håndpillede rejer med pocheret æg & karse


Kystfisk med cremet jordskokkesuppe, purløg & crouton


​Braiseret gris med efterårskål & puffet svær

Pocheret pære med vaniljeiscreme & lun chokolade


 

Pr. person. 225,- 


Kaffe & Kage

Kaffe & Kage

Serveres kl. 15:30


Pr. stk 45,-
Bolle m/ kærnet smør
Marmelade (+10)
Ost (+15)
Gulerodskage med smørcreme
“Æblekage”
Lun kringle
Pavlova med efterårsbær
Dagenskage

Kaffe eller the 
Pr. person 55,-

 

Serveres kl. 15:30


Pr. stk 45,-
Bolle m/ kærnet smør
Marmelade (+10)
Ost (+15)
Gulerodskage med smørcreme
“Æblekage”
Lun kringle
Pavlova med efterårsbær
Dagenskage

Kaffe eller the 
Pr. person 55,-

 

Aften

Aften

Serveres kl. 18:30

Mousserende
3 snacks
Surdejsbrød med kærnet smør & sydesalt
Tomater i forskellige teksturer med håndpillede rejer, dild & crouton

Kylling i souffléfars med timian & svampe.
Serveret med glaserede gulerødder,
hertil hønsecreme sauce & kartofler 
Efterårets mørke bær med karamel & fløderand  

3 glas vin- eller alkoholfri menu
Kaffe, sødt & avec

Pr. person 795,-

Serveres kl. 18:30

Mousserende
3 snacks

Surdejsbrød med kærnet smør & sydesalt

Vesterhavsfisk med syltede gulerødder, græskarpure, estragonolie

samt græskar/hummersauce
Braiseret gris med efterårskål, puffet svær, skysauce & kartoffelpuré
Efterårshindbær i forskellige nuancer

3 glas vinmenu eller alkoholfri
Kaffe, sødt & avec

Pr. person 795,-

 

Børnemenu

Børnemenu

Serveres kl. 18:30
 

Velkomstsaft & snacks
1 sodavand/saft
Surdejsbrød m. kærnet smør
2 børnevenlige retter

Pr. barn u. 12 år
225,-

Serveres kl. 18:30
 

Velkomstsaft & snacks
1 sodavand/saft
Surdejsbrød m. kærnet smør
2 børnevenlige retter

Pr. barn u. 12 år
225,-

Kontakt os!

F47A1956.jpg

​Badehotellet
info@kallehavegaard.dk

Tlf. +45 20662888

​

Restauranten

restaurant@kallehavegaard.dk
+ 45 66443310

bottom of page